dilluns, 23 de març del 2009

2. Comentar quin ús acostuma a fer cadascú dels mitjans de comunicació de masses (premsa, ràdio, televisió) i també d'Internet com a mitjà d'informació general, de comunicació i d'entreteniment.

Diàriament, i de tres maneres diferents, intento informar-me de què passa en el món. Al matí, arribo a la facultat i quan estic a la biblioteca intento fullejar el diari. És curiós, o no, sempre és el mateix. La Vanguardia. I com que gairebé cada dia porto el portàtil a la facultat, perquè sempre tinc coses a fer, doncs també m'informo de manera digital. I, al vespre quan arribo a casa, posem l'informatiu de Tv3. És interessant de tant en quan canviar el canal i veure com enfoquen les mateixes notícies un canal o un altre. (*) Telecinco, per exemple, a casa sempre ho diem, són molt catastròfics. Tve1 són molt agradables, i tv3 també. Crec que són les dues cadenes que més m'agraden.
(*) Suposo que d'això es tracta...si totes les cadenes fossin iguals, no hi hauria la "competència" de les audiències, ni aquestes coses.

Pel que fa a l'ús que faig dels mitjans de comunicació, doncs, és considerablement alt. La ràdio, també fa acte de presència en la meva vida. En el cotxe, a casa si estic fent coses...

Suposo que si em paro a pensar en quin tipus de mitjà utilitzo per segons quines informacions, la resposta seria: un mitjà gairebé per cada informació. M'agrada mirar la programació de la televisió per internet, la ràdio a primera hora del matí, i els informatius al vespre.